• TG56210 FORMA DO HAMBURGERÓW PRASA  BURGERÓW KOTLETÓW GRILL
  • TG56210 FORMA DO HAMBURGERÓW PRASA  BURGERÓW KOTLETÓW GRILL
  • TG56210 FORMA DO HAMBURGERÓW PRASA  BURGERÓW KOTLETÓW GRILL
  • TG56210 FORMA DO HAMBURGERÓW PRASA  BURGERÓW KOTLETÓW GRILL

TG56210 FORMA DO HAMBURGERÓW PRASA BURGERÓW KOTLETÓW GRILL

Symbol

TG56210

Jednostka miary

szt.

Sprzedaż na opakowania

nie

Ilość w opakowaniu

1

Dostępna ilość

183 szt.

Minimalne zamówienie

1 szt.

Prasa forma do hamburgerów kotletów

Cechy produktu:

  • Przeznaczona jest do tworzenia idealnych porcji mięsnych pod względem kształtu, wielkości oraz wagi.
  • Zaprojektowana do wszystkich rodzajów mięsa mielonego, a także kombinacji mięsnych z innymi składnikami.
  • Mieszankę mięsa z warzywami można w bardzo łatwy sposób przygotować do smażenia w formie jednolitych kotletów.
  • Niezbędna przy tworzeniu hamburgerów wołowych, z indyka, z kawałków kiełbasy, wegańskich, wegetariańskich oraz wielu, wielu innych odmian.
  • Łatwa w utrzymaniu czystości. 
  • Niezbędna w każdej kuchni oraz w sezonie grillowym.

Specyfikacja:

  • Materiał: odlew aluminium,
  • Kolor: Szary, powłoka antyadhezyjna,
  • Wysokość formy: 2 cm,
  • Średnica: 11,5 cm,
  • Wysokość całkowita: 9 cm,
  • Długość rączki: 6,5 cm, 
  • Wymiary opakowania: 12x12x 3,6 cm,
  • Opakowanie: pudełko,
  • Waga: 170 g.

Nowoczesna i elegancka aluminiowa prasa do robienia hamburgerów idealnie nadaje się do uzyskania odpowiedniej formy kotleta, który będzie w każdym miejscu tej samej grubości dzięki czemu będzie równomiernie upieczony. Nieprzywierająca powierzchnia z charakterystycznymi nacięciami spowoduje, że mięso po upieczeniu stanie się pyszne i chrupiące.

Nieprzywierająca powierzchnia z charakterystycznymi nacięciami spowoduje, że mięso po upieczeniu stanie się pyszne i chrupiące.

Wygodna obsługa: praktyczny uchwyt o ergonomicznym kształcie do równomiernego rozłożenia nacisku, zapewnia równomierne rezultaty gotowania przy każdym użyciu praski.

Idealna forma kotleta: Idealnie nadaje się do uzyskania odpowiedniej formy kotleta, który będzie w każdym miejscu tej samej grubości dzięki czemu będzie równomiernie usmażony.