• AG51 MASZYNKA FOREMKA FORMA DO lepienia PIEROGÓW uszek ZESTAW 3szt ROZMIARY
  • AG51 MASZYNKA FOREMKA FORMA DO lepienia PIEROGÓW uszek ZESTAW 3szt ROZMIARY
  • AG51 MASZYNKA FOREMKA FORMA DO lepienia PIEROGÓW uszek ZESTAW 3szt ROZMIARY
  • AG51 MASZYNKA FOREMKA FORMA DO lepienia PIEROGÓW uszek ZESTAW 3szt ROZMIARY
  • AG51 MASZYNKA FOREMKA FORMA DO lepienia PIEROGÓW uszek ZESTAW 3szt ROZMIARY
  • AG51 MASZYNKA FOREMKA FORMA DO lepienia PIEROGÓW uszek ZESTAW 3szt ROZMIARY
  • AG51 MASZYNKA FOREMKA FORMA DO lepienia PIEROGÓW uszek ZESTAW 3szt ROZMIARY
  • AG51 MASZYNKA FOREMKA FORMA DO lepienia PIEROGÓW uszek ZESTAW 3szt ROZMIARY
  • AG51 MASZYNKA FOREMKA FORMA DO lepienia PIEROGÓW uszek ZESTAW 3szt ROZMIARY
  • AG51 MASZYNKA FOREMKA FORMA DO lepienia PIEROGÓW uszek ZESTAW 3szt ROZMIARY

AG51 MASZYNKA FOREMKA FORMA DO lepienia PIEROGÓW uszek ZESTAW 3szt ROZMIARY

Symbol

AG51

Jednostka miary

szt.

Sprzedaż na opakowania

nie

Ilość w opakowaniu

1

Dostępna ilość

1209 szt.

Minimalne zamówienie

1 szt.

Foremki do pierogów

Cechy produktu:

  • Towar został wykonany z bezpiecznego tworzywa sztucznego.
  • Wyposażone w praktyczne zawiasy ułatwiające użytkowanie.
  • Przyjemny w czyszczeniu i użytkowaniu,
  • Dzięki tej prostej, ale funkcjonalnej formie przygotowanie pierogów stanie się szybsze i przyjemniejsze.
  • Łatwy w przechowywaniu.

Specyfikacja:

  • Zestaw zawiera 3 foremki w rozmiarze : 9cm, 8cm, 6,5cm.
  • Wymiary opakowania: 30 x 16 x 4 cm,
  • Kolor: biały.

Ułatw sobie robienie pierogów dzięki specjalnej maszynce. Wysokiej jakości maszynka do robienia pierogów, wykonana z tworzywa sztucznego. Skuteczna pomoc w kuchni, dzięki trzem foremkom o różnej średnicy. Dzięki tej nieskomplikowanej, lecz praktycznej foremce, przygotowywanie pierogów stanie się szybsze i przyjemniejsze. Po prostu włóż ciasto z farszem do jej wnętrza i ją zamknij pierogi ulepione w ten sposób nie rozkleją się podczas gotowania. Sposób jest łatwy i wygodny. Maszynkę można myć w zmywarce. 

Zrób w domu doskonałe i smaczne ciasta nadziewane – pierogi, mięsne sakiewki lub ravioli. A jak to działa? Rozwałkowujesz ciasto, z których wycinasz kółka. Bierzesz koło po kolei i zaczynasz napełniać przygotowaną mieszanką. Następnie zaciskasz i gotowe. Wystarczy położyć na blasze do pieczenia i upiec lub ugotować według przepisu.