Stabilny ruszt do pieczenia całego kurczaka z podstawą do zbierania tłuszczu
Cechy produktu:
Wszystkie zalety pieczonego kurczaka w zasięgu domowego piekarnika. Złocisty kolor, chrupiąca skórka i soczystość każdego kawałka mięsa. W całości, równomiernie i stabilnie.
Bez długiego przygotowywania, za to z wygodą przechowywania. Kurczaka upieczesz pionowo, a nadmiar tłuszczu sam zbierze się na podstawce.
Uzyskasz bogaty aromat i smak nawet w wysokiej temperaturze (do 200 st. C). W mgnieniu oka, tak jak jego mycie - elementy rusztu-stojaka pokryto nieprzywierającą powłoką!
Łatwo go przechowasz. Złożenie stojaka nie wymaga użycia śrub.
Specyfikacja:
Średnica (cm) 17.0,
Wysokość (cm) 20,
Długość (cm) 17,
Szerokość (cm) 17,
Materiał stal,
Kolor czarny,
Wzór / ornament / faktura błyszczący,
Atrybuty można używać w piekarniku,
Pozostałe informacje - stojak stalowy pokryty powłoką non stick: - wewnętrzna górna średnica podstawki: 14 cm, - średnica podstawy: 12 cm, - maksymalna temperatura użytkowania: +200 st., - zalecane mycie ręczne, - w przypadku nagrzania się produktu należy używać rękawicy kuchennej,
Waga netto (g) 200,
Wymiary opakowania 19,5 x 18 x 4.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
X